Освіта.ua пропонує всім охочим пройти демоверсії з усіх предметів національного мультипредметного тесту ЗНО онлайн.

Ці тести є аналогічними тим тестам, які будуть застосовані під час конкурсного відбору абітурієнтів для вступу на спеціальності бакалавра (магістра медичного спрямування) у 2023 році.

Виконання демонстраційних варіантів завдань національного мультипредметного тесту  допоможе майбутнім абітурієнтам оцінити власний рівень підготовки з обов’язкових предметів (української мови, математики) та предмета на вибір (історії України, біології, хімії, фізики або іноземної мови (англійська, німецька, французька, іспанська).

Спосіб виконання всіх завдань у запропонованих тестах максимально наближений до реального тесту, а форма відповіді відповідає виду, що будуть запропоновані випускникам і абітурієнтам під час проходження НМТ.

Після виконання тесту учаснику будуть надані правильні відповіді на всі завдання та розрахований результат у тестових балах.

Окрім демоверсій мультитесту, який буде запропонований абітурієнтам для вступу, на сайті ЗНО-ОНЛАЙН ви зможете знайти тести ЗНО за всі  минулі роки з предметів, які вас цікавлять.

Вибіркове виконання завдань певних типів або тематичних блоків дозволить якісно повторити теми з усіх предметів, передбачені програмою.

Також такі тренування допоможуть відпрацювати найбільш проблемні розділи та призвичаїтися до роботи в середовищі онлайн-тестувальників.

Джерело http://osvita.ua/test/86345/